Over ICOVet

Missie

ICOVet maakt samen leren professioneel, praktisch en plezierig

ICOVet is het centrale platform voor alle veterinaire nascholingsgroepen.
We willen het organiseren van inspirerende bijeenkomsten vereenvoudigen door het bieden van verschillende invullingsmogelijkheden, structuur en onze organisatorische hulpmiddel: de Workspace. Zo bespaart u tijd en energie!

Daarnaast helpen we organisaties en bedrijven die groepsnascholingen organiseren bij de organisatie en accreditatie van de bijeenkomsten.
 

Intercollegiaal Overleg Dierenartsen

Intercollegiaal Overleg is een nascholingsvorm waar onder huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten veel gebruik van wordt gemaakt. Het is nascholing in groepsverband met 6-15 deelnemers waarbij delen van kennis en ervaringen centraal staat. Het is maatwerk en alleen effectief als je een vorm en een manier kiest die bij je past, met collega's die gelijke behoeften en wensen hebben en die je vertrouwt.

ICOVet wil dierenartsen ondersteunen in het gemakkelijk participeren in een intercollegiaal overleggroep en ervoor te zorgen dat het rendement van intercollegiaal overleg optimaal is. Hierbij maken we gebruik van themaprogramma's met werkboeken en trainen we IOD-Begeleiders.
Daarnaast ondersteunen wij het opstarten van nieuwe groepen door het centrale punt van aanmelding te zijn en op onze site een overzicht aan te bieden van alle actieve groepen. 
Zo heb je, geïnspireerd door collega's, meer tijd en energie voor het succesvol uitoefenen van het boeiende dierenartsvak!