Boehringer Intervisie

FAQ


Contact

Wil je aansluiten bij een Boehringer Intervisie Leerlijngroep? Neem dan contact met ICOVet op!

Tel: 088-0321880

Mail: boehringer-intervisie@icovet.nl

Klik hier om naar de website van Boehringer Ingelheim te gaan.

ICOVet & Boehringer Ingelheim

De Boehringer Intervisiegroepen zijn autonome Leerlijngroepen die zelfstandig nascholingen organiseren. ICOVet ondersteunt Boehringer Ingelheim bij de organisatie en accreditatie van deze groepen.

De afgelopen jaren is gebleken dat de organisatie en de administratie rondom de accreditatie van bijeenkomsten teveel tijd in beslag neemt van het secretariaat van Boehringer Ingelheim. 
Boehringer Ingelheim is daarom een samenwerking aangegaan met ICOVet. Hieronder vindt u antwoorden op de veelgestelde vragen (FAQ):

 

FAQ's

Waarom is er een samenwerking tussen ICOVet en Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een samenwerking met ICOVet aangegaan omdat de organisatie en accreditatie van alle bijeenkomsten van de groepen het secretariaat teveel tijd kost.
Boehringer Ingelheim heeft deze werkzaamheden uitbesteed aan ICOVet omdat het ondersteunen en faciliteren van groepen dierenartsen die nascholing organiseren onze kerntaak is en we hiervoor onder andere de Workspace hebben ontwikkeld die dit vereenvoudigd

Wat is een Workspace ?

In een Workspace zijn verschillende handige hulpmiddelen voor de organisatie en accreditatie op 1 centrale plek samengebracht. De Workspace is alleen toegankelijk voor leden van uw groep. Via de Workspace hebben de leden direct toegang tot de notulen en presentaties van de bijeenkomsten. En zij kunnen ook zelf documenten uploaden en downloaden. Via de Workspace worden de uitnodigingen en herinneringen voor de bijeenkomsten verstuurd, kunt u zich eenvoudig af/aanmelden voor een bijeenkomst en wordt de accreditatie geregeld. Na een bijeenkomst worden automatisch de evaluatieformulieren verstuurd naar alle deelnemers.

Moet ik als deelnemer van een Boehringer groep betalen om toegang te krijgen tot de Workspace van mijn groep?

Nee, registratie op de website van ICOVet en deelname aan de Workspace van uw Boehringer Intervisie Leerlijngroep is gratis.

Waarom moet ik mij registreren op ICOVet?

Uitnodigingen voor de bijeenkomsten van uw groep worden vanaf augustus alleen nog verstuurd via ICOVet en niet meer via het secretariaat. Wilt u deze uitnodigingen blijven ontvangen en toegang houden tot de presentaties en notulen van de bijeenkomsten, vergeet u dan niet te registreren voor de Workspace van uw Boehringer Intervisie Leerlijngroep!

Waarom wordt er gevraagd naar mijn factuurgegevens bij registratie?

Deze gegevens worden gevraagd zodat we eventueel in de toekomst het bestuur van uw groep kunnen ondersteunen bij het versturen van contributiefacturen (als zij daar behoefte aan hebben). Elke groep regelt het innen van de contributie op een andere manier, ICOVet zal zich hier niet mee bemoeien maar enkel ondersteunen.

Zijn ICOVet en het CKRD met elkaar verbonden?

Nee, ICOVet staat geheel los van het CKRD. Wij ondersteunen groepen dierenartsen die met elkaar nascholingen organiseren. Een onderdeel daarvan is het vereenvoudigen en faciliteren van de accreditatie. We onderhouden contact met het Kwaliteitsorgaan Dierenartsen om ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast denken we met ze mee hoe het accreditatieproces voor groepen simpeler geregeld kan worden.

Als ik me registreer op ICOVet, ben ik dan ook aangemeld voor het CKRD?

Nee, als u zich registreert bij ICOVet, wordt u niet aangemeld voor het CKRD.

Heeft ICOVet invloed op wat voor soort nascholingen wij organiseren?

Nee, de Boehringer Intervisie Leerlijngroepen zijn autonome groepen. We bieden via de website van ICOVet wel informatie en inspiratie voor onderwerpen en sprekers, maar u bepaalt het programma helemaal zelf. Als u met uw groep wilt kennismaken met Intercollegiaal Overleg of met Intercollegiaal Overleg van de start wilt gaan, dan bieden we hier diverse mogelijkheden voor. Iedere Boehringer Intervisie Leerlijngroep mag zonder extra kosten 3 IOD groepen starten!

Wat is de rol van de accountmanager?

Uw accountmanager is en blijft het aanspreekpunt voor uw groep en zal uw groep blijven ondersteunen zoals hij/zij dat altijd heeft gedaan.