Boehringer Intervisie

Ga via de knop 'Registreren/Mijn Groep(en)' direct naar uw groep(en)!


Contact

Wil je aansluiten bij een Boehringer Intervisie Leerlijngroep? Neem dan contact met ICOVet op!

Tel: 088-0321880

Mail: boehringer-intervisie@icovet.nl

Klik hier om naar de website van Boehringer Ingelheim te gaan.

Boehringer Intervisiegroepen

De Boehringer Intervisiegroepen zijn een bekend begrip binnen veterinair Nederland; een initiatief voor en door dierenartsen.

De bijeenkomsten worden al sinds jaar en dag gefaciliteerd door Boehringer Ingelheim. Intervisiebijeenkomsten vinden plaats in het hele land, waarbij groepen dierenartsen binnen een bepaalde regio en diersoort een aantal malen per jaar samenkomen. Deze Leerlijngroepen worden stuk voor stuk vertegenwoordigd door een volwaardig bestuur bestaande uit een voorzitter, een penningmeester en een bestuurslid. Zij zorgen voor de planning en invulling van de bijeenkomsten. Voordeel hiervan is dat de bijeenkomsten volledig op de wensen en behoeften van de leden kunnen worden afgestemd, wat de flexibiliteit en actualiteit ten goede komt.

Doelstelling van de intervisiebijeenkomsten is het uitwisselen van ervaring en kennis op veterinair gebied in de meest brede zin en de bevordering van intercollegiale contacten voor iedereen die werkzaam is in het veterinaire vakgebied. Daarnaast is het mogelijk accreditatiepunten voor nascholing te krijgen door middel van participatie in deze intervisies, waar afhankelijk van de tijdsduur een aantal punten toegekend kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie over de Boehringer Intervisie groepen en de samenwerking met ICOVet.

 

Actueel overzicht van alle Boehringer Intervisiegroepen en voorzitters