Begeleidersdag

Verdiepingsdag voor IOD-begeleiders

IOD-begeleidersdag

Op 14 november 2017 van 14.00 - 17.30 uur organiseert ICOVet een terugkommidddag voor begeleiders van IOD-Casuïstiek groepen. Heeft u alweer een tijdje geleden de training 'Begeleiden van IOD-CasuÏstiek' gevolgd en hiermee inmiddels de nodige ervaring opgedaan? Bent u benieuwd hoe het uw collega-begeleider is vergaan en/of heeft u behoefde aan een stukje verdieping? Meld u dan aan voor deze terugkommiddag!  

Onder begeleiding van Kees de Kruijf van Spaarne Veterinair gaat u zich samen met collega's verdiepen in het IOD-begeleiderschap. Daarbij gaan we vooral aan de slag met jullie ervaringen. Waar lopen jullie tegenaan? Welke ervaringen wilt u graag delen met uw collega's? Hoe kunt u uw rol als begeleider nóg beter invullen? Natuurlijk gaan we dit doen in een intercollegiaal overleg setting, zodat op dit punt ook meteen geleerd kan worden.  

Naast dit onderdeel gaan we tijdens deze middag ook dieper in op het geven en ontvangen van feedback. Hierbij wordt een stukje theorie gecombineerd met voorbeelden uit jullie eigen (voorzitters)praktijk. Wat doe je als 2 deelnemers elkaar steeds in de haren vliegen? Hoe spreek je iemand aan op zijn geringe inbreng tijdens de bijeenkomsten? Het kan allemaal aan bod komen!  

Locatie, kosten en aanmelden

De middag vindt plaats bij De Schakel, Oranjelaan 10 in Nijkerk en duurt van 14.00 - 17.30 uur. De kosten voor deelname bedragen:  

  • Gratis voor deelnemende dierenartsen met een ICOVet IOD-abonnement
  • €135,- excl. BTW voor deelnemende dierenartsen zonder een ICOVet IOD-abonnement
 

Wilt u zich aanmelden voor deze middag, schrijf u dan in via onze agenda!  

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Marije Persoon via marije@icovet.nl