Hoofdmenu

Boehringer Intervisiegroep 42 [LL]

Deze Boehringer intervisie groep komt bij elkaar in de regio Nijmegen - Lent. De groep bespreekt casuïstiek op het gebied van gezelschapsdieren. De groep heeft een eigen bestuur dat wordt ondersteund door Esther van den Berg - accountmanager van Boehringer Ingelheim.

In het kort

 

Deze groep organiseert leerlijn bijeenkomsten voor de diergroep gezelschapsdieren.

Een leerlijngroep volgt in een vaste samenstelling op regelmatige basis nascholing. Het is een mooie en laagdrempelige manier om contacten met collega’s te onderhouden en tegelijkertijd je kennis bij te spijkeren.

 

Groepsvoorzitter 

Voorzitter:
Bregje Witlox
Secretaris:
Marieke van Aalst
Penningmeester:
Maarten de Bie

 

 

 
 

Meer informatie 

 

Deze Boehringer intervisie groep komt bij elkaar in de regio Nijmegen - Lent. De groep bespreekt casuïstiek op het gebied van gezelschapsdieren d.m.v leerlijn bijeenkomsten. De onderwerpen die tijdens avondlezingen (in de regel op dinsdagavond) worden besproken zijn zeer divers, maar worden altijd geleid door enthousiaste en kundige sprekers. Het streven is de avonden interactief in te vullen, zodat er ook ruimte is om onderling met collega's te sparren over de gespreksonderwerpen en casuïstieken. 

Organisatie
Sinds begin 2020 bestaat het intervisiebestuur voor de intervisiegroep 42 uit Maarten de Bie, Marieke van Aalst en Bregje Witlox, allen werkzaam als praktiserend eerstelijns dierenarts in de regio. Ondersteund door Boehringer Ingelheim medewerker Esther van den Berg.
Neem voor meer informatie contact op via: intervisie42@hotmail.com 
of met Esther van den Berg via: 06-10633452 of esther.van_den_berg@boehringer-ingelheim.com

4 á 5 keer per jaar organiseren wij een intervisieavond in de regio Nijmegen/Lent. Deze avonden vinden doorgaans plaats op dinsdagavond vanaf 20.00. Verschillende sprekers zullen een lezing houden, waarbij de onderwerpen zo divers mogelijk willen houden. Dit jaar staan onder andere 'Interpretatie röntgenfoto's', 'opwerken van een nierpatiënt' en 'antibioticumgebruik' op de agenda. Naast de lezingen, proberen we altijd tijd vrij te maken op de bijeenkomsten om samen met collega's de sparren over het onderwerp en specifieke casuïstieken. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een intervisie-avond, danwel u op te geven voor een 'jaarabonnement', waarbij u automatisch van een plek verzekerd bent voor de avond. 

Klik hier voor meer informatie over Boehringer Intervisie.

Interesse in deze groep?

Neem dan contact op met de accountmanager of een van de bestuursleden van de groep of klik hier

 

 

 

 

Boehringer Intervisie

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...


Contact 

Telefonisch: 
088 - 032 18 80
Iedere werkdag van 9 tot 12 uur

 

 

Per e-mail:
nascholing@dactari.nl

Adres:
Dactari Dierenartsencoöperatie
Beversestraat 23
5431 SL Cuijk

 

 
 
 

 

Cookie-instellingen