Boehringer Intervisiegroep 37 [LL]

Deze Boehringer intervisie groep komt bij elkaar in de regio Alkmaar. De groep bespreekt casuïstiek op het gebied van gezelschapsdieren. De groep heeft een eigen bestuur dat wordt ondersteund door Rick Brugman - Boehringer Ingelheim accountmanager.

In het kort

 

Deze groep organiseert 3 tot 4 keer per jaar een leerlijnbijeenkomst voor 
gezelschapsdierenartsen.

 

 

Groepsbestuur 

Voorzitter:
Ignas Hattink
 

 

 
 

Meer informatie 

 

Tijdens een bijeenkomst wordt een specialist uitgenodigd om over een bepaald onderwerp nascholing te geven of er wordt met de leden gediscussieerd over een veterinair onderwerp. Voor het bijwonen van een bijeenkomst worden nascholingspunten toegekend. Naast het uitwisselen van kennis staat ook het onderlinge contact centraal. Er is tijdens elke bijeenkomst dan ook ruimte voor een praatje met de aanwezigen. Deze groep besteedt veel aandacht aan intercollegiaal overleg.

De bijeenkomsten van deze intervisiegroep vinden doorgaans plaats op een dinsdagavond bij restaurant De Alkmaarse Poort. Leden zijn welkom vanaf 20.00 uur, de lezing start om 20.15 uur en duurt zo’n 2,5 uur (inclusief pauze). 

Het bestuur van deze groep bestaat uit 3 dierenartsen, die de intervisieavonden organiseren. Zij worden bijgestaan door BI Accountmanager Rick Brugman, waarbij u ook voor vragen terecht kunt. U kunt hem bereiken op tel. 06-39081173 of via email op rick.brugman@boehringer-ingelheim.com 

Klik hier voor meer informatie over Boehringer Intervisie.

Interesse in deze groep?

Neem dan contact op met de accountmanager of een van de bestuursleden van de groep of klik hier 

 
 

 

 

 

Boehringer Intervisie

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...


Contact 

Telefonisch: 
088 - 032 18 80
Iedere werkdag van 9 tot 12 uur

 

 

Per e-mail:
nascholing@dactari.nl

Adres:
Dactari Dierenartsencoöperatie
Beversestraat 23
5431 SL Cuijk

 

 
 
 

 

Cookie-instellingen