Boehringer Intervisiegroep 31 [LL] gezelschapsdieren

Deze Boehringer intervisie groep komt bij elkaar in Leusden. De groep bespreekt casuïstiek op het gebied van gezelschapsdieren. De groep heeft een eigen bestuur dat wordt ondersteund door Anneke van der Velde - Boehringer Ingelheim accountmanager.

In het kort

 

Deze groep organiseert leerlijn bijeenkomsten voor de diergroep gezelschapsdieren.

Een leerlijngroep volgt in een vaste samenstelling op regelmatige basis nascholing. Het is een mooie en laagdrempelige manier om contacten met collega’s te onderhouden en tegelijkertijd je kennis bij te spijkeren.

 

Accountmanager 

Voorzitter:
Henk den Hartog
 

 

 
 

Wat doet de groep? 

 

Deze groep organiseert 4 keer per jaar een leerlijnbijeenkomst. Hierbij wordt een specialist uitgenodigd om over een bepaald onderwerp nascholing te geven. Voor het bijwonen van een bijeenkomst worden nascholingspunten toegekend. Naast het uitwisselen van kennis staat ook het onderlinge contact centraal. Er is tijdens elke bijeenkomst dan ook ruimte voor een praatje met de aanwezigen.

De bijeenkomsten van deze intervisiegroep vinden doorgaans plaats op een doordeweekse avond bij ‘De Til’ te Leusden. Leden zijn welkom vanaf 19.45 uur, de lezing start om 20.00 uur en duurt zo’n 2,5 uur (inclusief pauze). 

De groep heeft een eigen bestuur van 3 dierenartsen dat wordt ondersteund door Anneke van der Velde - Boehringer Ingelheim accountmanager. Neem gerust contact op met Anneke voor meer informatie via 06-46100632 of anneke.van_der_velde@boehringer-ingelheim.com

Klik hier voor meer informatie over Boehringer Intervisie.

Interesse in deze groep?

Neem dan contact op met de accountmanager of een van de bestuursleden van de groep of klik hier 

 
 

 

 

 

Boehringer Intervisie

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...


Contact 

Telefonisch: 
088 - 032 18 80
Iedere werkdag van 9 tot 12 uur

 

 

Per e-mail:
nascholing@dactari.nl

Adres:
Dactari Dierenartsencoöperatie
Beversestraat 23
5431 SL Cuijk

 

 
 
 

 

Cookie-instellingen